Yhteystiedot

info@dt-keskus.fi

050 561 1096 Jouni Saunamäki

(varmimmin ark. klo 17-19 ja la 9-12 )

JKS-Ympäristötekniikka/ DT-Keskus / Tmi InfraTalo
FI14133592
Masonraitti 42 A

44440 Räihä Äänekoski

Finland

Toimipaikat Keski-Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Savossa.

 

TARJOAMME MYÖS HAJA-ALUEIDEN JÄTEVESIEN KÄSITTELYSUUNNITTELUA

Suunnittelukokemus
Suunnittelua ja asennusta vuodesta 2004. Suunnitelmat yli 600 kohteeseen, joissa toteutettu maaperäkäsittelyjä ja laitepuhdistamoja.
Mukana myös erityisalueille ja erityiskohteisiin suunniteltuja ja asennettuja järjestelmiä sekä kiinteistöjen yhteisiä jätevesijärjestelmiä.
Toiminut jätevesijärjestelmien kvv-työnjohtajana yli 400 kohteessa. Urakoinut yli 300 kohdetta. Kokemusta kuivakäymäläratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Pätevyys
Infa rakennusmestari / insinööri AMK, Hajavesihuollon asiantuntija. Haja-asetuksen vesihuollon suunnittelun FISE a-pätevyys. Mm. HAMK, Valonia, Sulvi, jätevesihankkeet ja laitevalmistajat toteuttamaa haja-asutusalueen vesihuolto- ja jätevesikoulutusta.

Yhteistyöyritykset
Suunnittelun perustana ei käytetä mitään tiettyä järjestelmää tai laitevalmistajaa. Järjestelmä ja laitteisto valitaan yhdessä asiakkaan kanssa, kohteeseen sopivin periaatteella. Vuosien aikana on tullut kokemusta lähes kaikista markkinoilla olevista laitteista ja laitetoimittajista, niin maaperäkäsittelyjärjestelmien kuin laitepuhdistamojen osalta sekä kuiva-/kompostikäymälöistä.

Mottomme on “Pieniä ympäristötekoja yhdessä asiakkaiden kanssa.”

Olemme haja-alueen käymälä- ja jätevesihuoltoon erikoistunut asiantuntijaliike.

Verkkokaupassamme on myynnissä laaja valikoima erilaisia kuivakäymälöitä, jätevesilaitteita, mökkitarvikkeita jne. Lisäksi saatavilla on kaikkea muutakin pientä haja-alueen asukkaan ja mökkiläisen avuksi.

Puhtaasti parempi tulevaisuus on kaikkien yhteinen etu. Aloitetaan omalta tontilta / rannasta ja näytetään naapurille esimerkkiä.