Jätevedenpuhdistus

Jätevedenpuhdistus

Jätevedenpuhdistus haja-asutusalueella.
Ota mökin jätevedet hallintaan!

Vapaa-ajan asunnon, kuten vakinaisen asunnonkin jätevesiongelmiin tuot helpotusta kuivakäymälällä vesi-WC:n sijaan. Vaihtoehtona vähävetinen alipainekäymälä ja umpisäiliö. Tällöin tarvitsee ratkaista ainoastaan harmaiden pesuvesien käsittely.

Harmaiksi jätevesiksi kutsutaan jätevesiä, jotka eivät sisällä vesikäymälän vesiä. Mökillä /vapaa-ajanasunnolla niitä syntyy saunasta ja muusta peseytymisestä sekä astioiden ja pyykin pesussa.

Mustilla jätevesillä tarkoitetaan kaikkia kotitaloudesta tulevia jätevesiä. Ne sisältävät myös WC-istuimesta tulevia jätevesiä.

Laita mökin jätevedet ruotuun ja tilaa meiltä käymälät! Näin jätevedenpuhdistus helpottuu. Jos kaipaat apua oikean tuotteen valinnassa, olethan meihin yhteydessä! Tavoitat meidät parhaiten yhteydenottolomakkeella , sähköpostitse info@dt-keskus.fi tai soittamalla 050 5611096.

Kauttamme saatavana laajat valikoimat huoltopaketteja, jäteveden käsittelyjärjestelmiä, suodattimia, saostuskemikaaleja ja suodatinjärjestelmiä. OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!

TUOTEKYSELY

Millainen kuivakäymälä sopisi sinun tarpeeseesi?

Kuivakäymälä eli wc ilman vettä.

Kuivakäymälä on käymälä, joka ei kuluta vettä ja joita käytetään pääasiassa alueilla ja taloissa, joissa ei ole juoksevaa vesijohtovettä ja nykyaikaista viemärijärjestelmää.

Kompostikäymälä on wc-järjestelmä, jossa jäte hajoaa ja muuttuu valmiiksi kompostiksi.

Polttokäymälät polttavat jätteet tuhkaksi sähköllä tai nestekaasulla. Ainoa jäännös on puhdas tuhka.

Pakastava käymälä jäädyttää kompostiin käytetyn pussin sisällön.

Separett 9010 Villa 12 V. Sähkötön erotteleva kuivakäymälä.
Kompostoiva ulkokäymälä mökille

Ulosasennettavat kompostikäymälät

Kompostikäymälä ulos asennettuna on oiva vaihtoehto silloin, kun käymälälle on vaikea löytää tilaa sisältä. Joskus ulkokäymälä halutaan vaihtoehtoiseksi käymälämuodoksi tai sillä korvataan saniteettiratkaisu esim. remontin ajaksi!

Nykyaikainen kompostikäymälä ulkokäyttöön on miellyttävän siisti, helppohoitoinen ja hajuton lannoitetehdas, josta saat ravinteikasta, muhevaa mustaa multaa hyötypuutarhaan sekä koristekasveille!

Muistathan jatkokompostoinnin puutarhakompostorissa: käymäläperäinen aines vaatii jatkokompostoitumisen, n. puoli vuotta koristekasveille ja vuoden  hyötykasveille käytettäessä!

UlkoHuussi, PuuCee, Pikkula, Käyskä, Pihakäymälä – nykyaikainen kompostoiva ulkokäymälä on hajuton ja hygieeninen lannoitetehdas!