Mökkitarvikkeet

Mökkitarvikkeet

Mökkitarvikkeet on pieniä arkea auttavia välineitä ja asioita. Kukapa ei haluaisi kokea hajutonta huussia, toimivaa kompostoria, puhtaita käsiä huussikäynnin jälkeen jne.
Pienin, yksinkertaisin konstein on vanhastakin käymälärakennuksesta helppo sisustaa ja varustaa miellyttävä huone helpotukseen! Kaiken lähtökohtana on kuitenkin hyvin toimiva, hajuton, ja helposti huollettavissa oleva kompostoiva käymäläratkaisu! Tutustu kuivakäymälävalikoimaamme ja löydä parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu laajasta valikoimastamme kompostoivia kuivakäymälöitä sekä sisälle, että ulkotiloihin! Sähkölliseen mökkiin sopivat polttavat- tai pakastavat kuivakäymälät, yöastiat ja vedettömät pisuaarit- kaikki Dt-keskuksesta! Saat meiltä avun myös mm. jätevesijärjestelmiin, niin mustille Wc-vesille, kuin harmaille vesillekin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tähän ryhmään voi ehdottaa lisää kaikkea tarpeellista ja mukavaa.

TUOTEKYSELY

Millainen kuivakäymälä sopisi sinun tarpeeseesi?

Kuivakäymälä eli wc ilman vettä.

Kuivakäymälä on käymälä, joka ei kuluta vettä ja joita käytetään pääasiassa alueilla ja taloissa, joissa ei ole juoksevaa vesijohtovettä ja nykyaikaista viemärijärjestelmää.

Kompostikäymälä on wc-järjestelmä, jossa jäte hajoaa ja muuttuu valmiiksi kompostiksi.

Polttokäymälät polttavat jätteet tuhkaksi sähköllä tai nestekaasulla. Ainoa jäännös on puhdas tuhka.

Pakastava käymälä jäädyttää kompostiin käytetyn pussin sisällön.

Separett 9010 Villa 12 V. Sähkötön erotteleva kuivakäymälä.
Kompostoiva ulkokäymälä mökille

Ulosasennettavat kompostikäymälät

Kompostikäymälä ulos asennettuna on oiva vaihtoehto silloin, kun käymälälle on vaikea löytää tilaa sisältä. Joskus ulkokäymälä halutaan vaihtoehtoiseksi käymälämuodoksi tai sillä korvataan saniteettiratkaisu esim. remontin ajaksi!

Nykyaikainen kompostikäymälä ulkokäyttöön on miellyttävän siisti, helppohoitoinen ja hajuton lannoitetehdas, josta saat ravinteikasta, muhevaa mustaa multaa hyötypuutarhaan sekä koristekasveille!

Muistathan jatkokompostoinnin puutarhakompostorissa: käymäläperäinen aines vaatii jatkokompostoitumisen, n. puoli vuotta koristekasveille ja vuoden  hyötykasveille käytettäessä!

UlkoHuussi, PuuCee, Pikkula, Käyskä, Pihakäymälä – nykyaikainen kompostoiva ulkokäymälä on hajuton ja hygieeninen lannoitetehdas!