Käymälätarvikkeet ja varaosat

Näytetään tulokset 1–24 / 34

Käymälätarvikkeet ja varaosat

Käymälätarvikkeet ja varaosat kompostoiviin kuivakäymälöihin sisälle ja ulos, polttaviin käymälöihin, pakastaviin käymälöihin. Kaikkiin malleihimme!

Löydät meiltä kaikki mitä tarvitset toimivan ja mukavakäyttöiseen mökkikäymälään kuivikkeista biohajottajiin ja ilmastointitarvikkeisiin.
Täältä löytyvät käymälän lämpöistuimet, biohajottajat, vaihtosäiliöt ja kaikki muu kuivakäymälässä tarpeellinen.

Alavalikoista löydät myymiemme tuotemerkkien ja käymälämallien merkkikohtaiset varaosat ja lisätarvikkeet. Ota reilusti yhteyttä, jos et löydä etsimääsi! Kauttamme tilattavissa tuotemerkkiemme valikoima myös varsinaisen varaston ulkopuolelta. Kysy lisää!

TUOTEKYSELY

Millainen kuivakäymälä sopisi sinun tarpeeseesi?

Kuivakäymälä eli wc ilman vettä.

Kuivakäymälä on käymälä, joka ei kuluta vettä ja joita käytetään pääasiassa alueilla ja taloissa, joissa ei ole juoksevaa vesijohtovettä ja nykyaikaista viemärijärjestelmää.

Kompostikäymälä on wc-järjestelmä, jossa jäte hajoaa ja muuttuu valmiiksi kompostiksi.

Polttokäymälät polttavat jätteet tuhkaksi sähköllä tai nestekaasulla. Ainoa jäännös on puhdas tuhka.

Pakastava käymälä jäädyttää kompostiin käytetyn pussin sisällön.

Separett 9010 Villa 12 V. Sähkötön erotteleva kuivakäymälä.
Kompostoiva ulkokäymälä mökille

Ulosasennettavat kompostikäymälät

Kompostikäymälä ulos asennettuna on oiva vaihtoehto silloin, kun käymälälle on vaikea löytää tilaa sisältä. Joskus ulkokäymälä halutaan vaihtoehtoiseksi käymälämuodoksi tai sillä korvataan saniteettiratkaisu esim. remontin ajaksi!

Nykyaikainen kompostikäymälä ulkokäyttöön on miellyttävän siisti, helppohoitoinen ja hajuton lannoitetehdas, josta saat ravinteikasta, muhevaa mustaa multaa hyötypuutarhaan sekä koristekasveille!

Muistathan jatkokompostoinnin puutarhakompostorissa: käymäläperäinen aines vaatii jatkokompostoitumisen, n. puoli vuotta koristekasveille ja vuoden  hyötykasveille käytettäessä!

UlkoHuussi, PuuCee, Pikkula, Käyskä, Pihakäymälä – nykyaikainen kompostoiva ulkokäymälä on hajuton ja hygieeninen lannoitetehdas!