Kuivakäymälä sisälle

Kuivakäymälä sisälle

Kuivakäymälä sisälle nostaa mökkeilyn uudelle tasolle! Ei enää yöllisiä retkiä läpi pimeän mökkipihan! Tuoksuttomat, siistit ja mökkeilyn arkea ihan uudelle tasolle nostavat sisätiloihin sopivat kompostikäymälät löydät tästä.
Valittavanasi on useita vaihtoehtoja vesikäyttöisiä posliini-istuimia mukailevista rouheampiin malleihin.
Sisätiloihin sopivat kompostikäymälät peruslämpöisiin- sekä vaihtelevien lämpöolosuhteiden kohteisiin.
Valikoimistamme löydät useita  sisätiloihin soveltuvia, sisustuksellisia kuivakäymälämalleja.

Löydät ympäristöystävälliset kuivakäymälät sisälle mökkiin meiltä. Kuivakäymälä ei tuhlaa vettä huuhteluun, vaan riippuen mallista, joko polttaa, pakastaa kompostoi ja kerää kiintojätteen edelleen kompostoitavaksi.  Laajasta valikoimastamme löydät myös varaosat- ja lisätarvikkeet kaikkiin myymiimme käymälämalleihin. Osa malleista toimii ns. kahdessa kerroksessa, jolloin käymälälaite asennetaan esimerkiksi ”lattian läpi”. Vapaasti lattialle asennettavia malleja löydät useassa eri koossa!
Kuivakäymälä sisälle- ulos huolet ja murheet pimeistä pikkulareissuista!

TUOTEKYSELY

Millainen kuivakäymälä sopisi sinun tarpeeseesi?

Kuivakäymälä eli wc ilman vettä.

Kuivakäymälä on käymälä, joka ei kuluta vettä ja joita käytetään pääasiassa alueilla ja taloissa, joissa ei ole juoksevaa vesijohtovettä ja nykyaikaista viemärijärjestelmää.

Kompostikäymälä on wc-järjestelmä, jossa jäte hajoaa ja muuttuu valmiiksi kompostiksi.

Polttokäymälät polttavat jätteet tuhkaksi sähköllä tai nestekaasulla. Ainoa jäännös on puhdas tuhka.

Pakastava käymälä jäädyttää kompostiin käytetyn pussin sisällön.

Separett 9010 Villa 12 V. Sähkötön erotteleva kuivakäymälä.
Kompostoiva ulkokäymälä mökille

Ulosasennettavat kompostikäymälät

Kompostikäymälä ulos asennettuna on oiva vaihtoehto silloin, kun käymälälle on vaikea löytää tilaa sisältä. Joskus ulkokäymälä halutaan vaihtoehtoiseksi käymälämuodoksi tai sillä korvataan saniteettiratkaisu esim. remontin ajaksi!

Nykyaikainen kompostikäymälä ulkokäyttöön on miellyttävän siisti, helppohoitoinen ja hajuton lannoitetehdas, josta saat ravinteikasta, muhevaa mustaa multaa hyötypuutarhaan sekä koristekasveille!

Muistathan jatkokompostoinnin puutarhakompostorissa: käymäläperäinen aines vaatii jatkokompostoitumisen, n. puoli vuotta koristekasveille ja vuoden  hyötykasveille käytettäessä!

UlkoHuussi, PuuCee, Pikkula, Käyskä, Pihakäymälä – nykyaikainen kompostoiva ulkokäymälä on hajuton ja hygieeninen lannoitetehdas!