Tuhkaavat eli polttavat käymälät

Tuhkaavat eli polttavat käymälät

Tuhkaavat eli polttavat kuivakäymälät ovat sähköllä toimivia, tuhkaavia wc-ratkaisuja. Tuhkaavat eli polttavat käymälät soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi kesämökeille ja muihin kohteisiin, joihin ei voida rakentaa vesikäymälää. Joskus tuotteista käytetään myös nimitystä sähkövessa tai sähkö-wc.

Miksi valita polttava kuivakäymälä?

  • Helppo asentaa, käyttää ja tyhjentää
  • Hajuton ja hygieeninen
  • Ei vaadi viemäröintiä
  • Tuhkaava kuivakäymälä eli kakkala polttaa korkeassa lämmössä käymäläjätteen harmaaksi tuhkaksi päästämättä ilmaan hajuja katalysaattorinsa ansiosta.
  • Polttava kuivakäymälä on helppohoitoinen

Tuhkaava wc on kätevä ratkaisu esimerkiksi kallioisella saarella, jonne vesikäymälää ei voida rakentaa. Kakkala on helppohoitoinen, joten iäkkäämpikin ihminen saa käymälän huollettua ja tyhjennettyä.

Polttavan kuivakäymälän toimintaperiaate on se, että kiinteä tuotos tuhkataan ja nestemäinen haihtuu. Tuotokset lasketaan suojapussiin, joka pudotetaan palokammioon nappia tai poljinta painamalla. Tuhkaus tapahtuu kammiossa.

INCINOLET on merkeistä vanhin ja varmatoimisin. Eldorado on myös yksinkertainen, ei turhaa elektroniikkaa.

INCINOLET sähkötoiminen käymälä polttaa korkeassa lämmössä käymäläjätteen harmaaksi tuhkaksi päästämättä ilmaan hajuja katalysaattorinsa ansiosta.

INCINOLET on helppo asentaa kaikkialle missä on sähkövirtaa; vain pistoke seinään ja poistoilmaputki ulos niin INCINOLET on käyttövalmis. Ei vettä, kalliita viemäröintejä tai kemikaaleja.

USA:sta tuleva malli on vanhin markkinoilla oleva ja todistetusti toimiva. Tilaa omasi alta – kätevästi ja helposti netistä!

TUOTEKYSELY

Millainen kuivakäymälä sopisi sinun tarpeeseesi?

Kuivakäymälä eli wc ilman vettä.

Kuivakäymälä on käymälä, joka ei kuluta vettä ja joita käytetään pääasiassa alueilla ja taloissa, joissa ei ole juoksevaa vesijohtovettä ja nykyaikaista viemärijärjestelmää.

Kompostikäymälä on wc-järjestelmä, jossa jäte hajoaa ja muuttuu valmiiksi kompostiksi.

Polttokäymälät polttavat jätteet tuhkaksi sähköllä tai nestekaasulla. Ainoa jäännös on puhdas tuhka.

Pakastava käymälä jäädyttää kompostiin käytetyn pussin sisällön.

Separett 9010 Villa 12 V. Sähkötön erotteleva kuivakäymälä.
Kompostoiva ulkokäymälä mökille

Ulosasennettavat kompostikäymälät

Kompostikäymälä ulos asennettuna on oiva vaihtoehto silloin, kun käymälälle on vaikea löytää tilaa sisältä. Joskus ulkokäymälä halutaan vaihtoehtoiseksi käymälämuodoksi tai sillä korvataan saniteettiratkaisu esim. remontin ajaksi!

Nykyaikainen kompostikäymälä ulkokäyttöön on miellyttävän siisti, helppohoitoinen ja hajuton lannoitetehdas, josta saat ravinteikasta, muhevaa mustaa multaa hyötypuutarhaan sekä koristekasveille!

Muistathan jatkokompostoinnin puutarhakompostorissa: käymäläperäinen aines vaatii jatkokompostoitumisen, n. puoli vuotta koristekasveille ja vuoden  hyötykasveille käytettäessä!

UlkoHuussi, PuuCee, Pikkula, Käyskä, Pihakäymälä – nykyaikainen kompostoiva ulkokäymälä on hajuton ja hygieeninen lannoitetehdas!