Pakastavat käymälät

Näytetään kaikki 3 tulosta

Pakastavat käymälät

Pakastavat käymälät sopivat kaikkialle, missä on sähköä. Wc pakastaa sekä nestemäisen että kiinteän käymäläjätteen niiden saapuessa säiliöön. Pakastuksen jälkeen tuotokset voidaan kompostoida kätevästi säiliöön asetetun biohajoavan pussin avulla. Mitään maatumatonta, kuten terveyssiteitä, ei saa laittaa säiliöön.

Tutustu tuotteisiin ja kysy lisää!

Pakastavat käymälät ovat täysin hajuton ratkaisu!
Pakastava kuivakäymälä on hygieeninen ja täysin hajuton ratkaisu mökille tai muualle, missä ei ole viemäröintiä. Jäädyttävää wc:tä voidaan käyttää myös esimerkiksi yöastiana sängyn vieressä tai väliaikaisena wc:nä remontin aikana. Pakastava käymälä sopii myös invakäymäläksi.

Miksi valita pakastava kuivakäymälä?

  • Jäädyttävä käymälä on täysin hajuton ratkaisu
  • Yöastiaksi tai mökille sisävessaksi
  • Tarvitsee toimiakseen vain pistorasian
  • Ei tarvitse vettä tai viemäröintiä
  • Hygieeninen ja helppo tyhjentää

Hanki kotimaiset jäädyttävät wc:t valikoimastamme
Pakastavat käymälämme ovat kotimaisia, laadukkaita ja testattuja. Siksi ne sopivat kaikenlaiseen käyttöön, lapsille, aikuisille ja senioreille. Pakastava wc on suosittu vaihtoehto sen hygieenisyyden vuoksi: tuotteen ideana on pysäyttää mikrobitoiminta jäädyttämällä.

Jos kaipaat apua oikean tuotteen valinnassa, olethan meihin yhteydessä! Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse info@dt-keskus.fi tai soittamalla 050 4938145.

TUOTEKYSELY

Millainen kuivakäymälä sopisi sinun tarpeeseesi?

Kuivakäymälä eli wc ilman vettä.

Kuivakäymälä on käymälä, joka ei kuluta vettä ja joita käytetään pääasiassa alueilla ja taloissa, joissa ei ole juoksevaa vesijohtovettä ja nykyaikaista viemärijärjestelmää.

Kompostikäymälä on wc-järjestelmä, jossa jäte hajoaa ja muuttuu valmiiksi kompostiksi.

Polttokäymälät polttavat jätteet tuhkaksi sähköllä tai nestekaasulla. Ainoa jäännös on puhdas tuhka.

Pakastava käymälä jäädyttää kompostiin käytetyn pussin sisällön.

Separett 9010 Villa 12 V. Sähkötön erotteleva kuivakäymälä.
Kompostoiva ulkokäymälä mökille

Ulosasennettavat kompostikäymälät

Kompostikäymälä ulos asennettuna on oiva vaihtoehto silloin, kun käymälälle on vaikea löytää tilaa sisältä. Joskus ulkokäymälä halutaan vaihtoehtoiseksi käymälämuodoksi tai sillä korvataan saniteettiratkaisu esim. remontin ajaksi!

Nykyaikainen kompostikäymälä ulkokäyttöön on miellyttävän siisti, helppohoitoinen ja hajuton lannoitetehdas, josta saat ravinteikasta, muhevaa mustaa multaa hyötypuutarhaan sekä koristekasveille!

Muistathan jatkokompostoinnin puutarhakompostorissa: käymäläperäinen aines vaatii jatkokompostoitumisen, n. puoli vuotta koristekasveille ja vuoden  hyötykasveille käytettäessä!

UlkoHuussi, PuuCee, Pikkula, Käyskä, Pihakäymälä – nykyaikainen kompostoiva ulkokäymälä on hajuton ja hygieeninen lannoitetehdas!