Yöastiat

Yöastiat

Yöastiat ovat käymälöitä, jotka voidaan sijoittaa helposti vaikkapa sängyn viereen tai alle helpottamaan yöllisen kulun tarvetta. Sähköttömät ja liikuteltavat käymälät toimivat hyvin myös esimerkiksi kesämökeillä tai remontin aikana väliaikaisena kuiva wc:nä.

Yöastiat ovat tukevia, painotestattuja ja sopivat kaikenlaisiin kohteisiin. Kuiva wc on helppo tyhjentää sisällä olevan kevyen astian vuoksi. Sisäastioissa on yleensä sanka ja kansi, jotta siirtäminen on turvallista ja helppoa. Yöastian voi tyhjentää viemäriin tai mökillä esimerkiksi kompostiin, kompostoivaan käymälään tai jätevesien sekaan.

Aikuisten potta eli yöastia on kätevä ratkaisu moneen tarpeeseen ja soveltuu hyvin myös lasten sekä iäkkäämpien ihmisten käyttöön. Osa tuotteistamme on alunperin suomalaisia, vaikka tuotteet nykyään valmistetaankin muualla.

Eimer Toilette on tukeva ja neliskanttinen kuiva wc. Toalux on korkeudeltaan ihanteellinen ja siinä on kannellinen sisäastia, jota on helppo kuljettaa. Kansi auttaa lisäksi hajujen hallinnassa

TUOTEKYSELY

Millainen kuivakäymälä sopisi sinun tarpeeseesi?

Kuivakäymälä eli wc ilman vettä.

Kuivakäymälä on käymälä, joka ei kuluta vettä ja joita käytetään pääasiassa alueilla ja taloissa, joissa ei ole juoksevaa vesijohtovettä ja nykyaikaista viemärijärjestelmää.

Kompostikäymälä on wc-järjestelmä, jossa jäte hajoaa ja muuttuu valmiiksi kompostiksi.

Polttokäymälät polttavat jätteet tuhkaksi sähköllä tai nestekaasulla. Ainoa jäännös on puhdas tuhka.

Pakastava käymälä jäädyttää kompostiin käytetyn pussin sisällön.

Separett 9010 Villa 12 V. Sähkötön erotteleva kuivakäymälä.
Kompostoiva ulkokäymälä mökille

Ulosasennettavat kompostikäymälät

Kompostikäymälä ulos asennettuna on oiva vaihtoehto silloin, kun käymälälle on vaikea löytää tilaa sisältä. Joskus ulkokäymälä halutaan vaihtoehtoiseksi käymälämuodoksi tai sillä korvataan saniteettiratkaisu esim. remontin ajaksi!

Nykyaikainen kompostikäymälä ulkokäyttöön on miellyttävän siisti, helppohoitoinen ja hajuton lannoitetehdas, josta saat ravinteikasta, muhevaa mustaa multaa hyötypuutarhaan sekä koristekasveille!

Muistathan jatkokompostoinnin puutarhakompostorissa: käymäläperäinen aines vaatii jatkokompostoitumisen, n. puoli vuotta koristekasveille ja vuoden  hyötykasveille käytettäessä!

UlkoHuussi, PuuCee, Pikkula, Käyskä, Pihakäymälä – nykyaikainen kompostoiva ulkokäymälä on hajuton ja hygieeninen lannoitetehdas!