Maksu- ja toimitusehdot

 

Dt-keskus.fi verkkokaupan yleiset maksu- ja toimitusehdot, joita sovelletaan verkkokaupassa tapahtuvissa kauppatilanteissa meidän ja asiakkaan välillä.

Dt-keskus/ Tmi Infra Talo Y-tunnus FI14133592

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityisille- sekä yritysasiakkaille.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron (24%) sekä toimituskulut.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin tuotteissa ja toimituksissa.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.dt-keskus.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä.

Lasku/tilisiirto Dt-keskukselle

Tuotteiden toimituksen ehtona on maksuvahvistuksen näkyminen. Valitessasi maksutavaksi laskun/suoramaksun suoraan Dt-keskukselle, toimitamme laskun sähköpostitse sinulle mahdollisimman pian tilauksen saapumisen jälkeen. Maksettuasi tuotteen ja sen maksun rekisteröidyttyä tilillemme, toimitamme tuotteet.

Paytrail

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto
3. Korttimaksaminen:
 Visa, Mastercard ja American Express 4. Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple PayNordeaOsuuspankkiSaastopankkiOma-SaastopankkiAktiaAlandsbankenDanske-BankS-PankkiHandelsbankenPOP-PankkiVisaMastercardAmerican-ExpressWalleyOP LaskuJoustoMobilePayPivoSiirtoApple Pay

Toimitus

Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti.Osa tuotteista lähtee omasta varastostamme ja osa suoraan valmistajalta / maahantuojalta. Ei varastoitavien tuotteiden toimitusajat riippuvat maahantuojien varastotilanteesta tapauskohtaisesti. Emme voi ottaa vastuuta, jos nettisivullamme ilmoitetaan tuote varastotuotteeksi, mutta maahantuoja ei ole ilmoittanut meille tuotteen loppumisesta väliaikaisesti.

Toimitustavat

Kaikki toimitukset tapahtuvat joko Matkahuollon tai Suomen Postin kautta, elleivät kuluttaja ja myyjä muuta erikseen sovi. Muita tapoja on DT-Keskuksen lähialueille tuottama oma kuljetus tai maahantuojan suora toimitus.

Toimitusaika

Tilattu tuote / tuotteet lähetetään 2-10 arkipäivän sisällä tilauksesta/varmennetusta maksusta. Tilattu tuote / tuotteet toimitus kestää kaikkiaan 3-7 arkipäivää tilauksen lähettämisestä.

Palautukset

Kuluttajalla on oikeus tuotteiden palauttamiseen neljäntoista (14) vuorokauden ajan tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen/tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan.

Palautuksista ilmoitettava aina sähköpostitse osoitteeseen info@dt-keskus.fi.

Palautuksen rahtimaksut maksaa asiakas itse palautusta tehdessään.

Noutamatta jätetty toimitus

Noutamatta jätetty toimitus ei ole sama asia kuin palautus. Noutamatta jätetystä tuotteesta joka palautuu lähettäjälle, pidätämme edestakaiset toimitusmaksut hinnanhyvitystä tehdessämme.

Reklamaatiot

Reklamaatiot tehdään aina ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen info@dt-keskus.fi.