Vedettömät urinaalit (pisuaarit)

Näytetään ainoa tulos

Vedettömät urinaalit (pisuaarit)

Vedettömät urinaalit (pisuaarit) ovat näppärä ratkaisu varsinaisen käymälän rinnalle! Urinaaliratkaisu on kätevä asentaa mökille sisätiloihin helpottamaan yöllistä asiontitarvetta, vaikka varsinaiselle käymälälle ei löydy tilaa sisältä.

Useat tutkimukset osoittavat että 20 % kiinteistöjen vesikuluista aiheutuu vessan huuhtelusta.
Yhden vedettömän urinaalin (pisuaarin) huuhtelun keski-arvo julkisissa tiloissa on 28 000 huuhtelua vuodessa (75 päivässä). Pisuaari kuluttaa vähintään 5,7 litraa vettä per huuhtelu.

Jos kerrotaan 28 000 huuhtelukertaa 5,7 litralla lopputulos on 159 500 litraa vuodessa. Vedettömät urinaalit pienentävät veden kulutusta merkittävästi!

Vedettömät urinaalit (pisuaarit) ovat loistava vaihtoehto vedenkäytön vähentämiseen haja-asutusalueella, jossa käyttövesi tulee omasta kaivosta ja kuivat kesän uhkaavat kuivattaa kaivon!

Tutustu valikoimaamme ja tilaa vedetön urinaali kätevästi netistä tai ole meihin yhteydessä ja kysy lisää! Tuotteet sopivat hyvin vaikkapa mökille.

TUOTEKYSELY

Millainen kuivakäymälä sopisi sinun tarpeeseesi?

Kuivakäymälä eli wc ilman vettä.

Kuivakäymälä on käymälä, joka ei kuluta vettä ja joita käytetään pääasiassa alueilla ja taloissa, joissa ei ole juoksevaa vesijohtovettä ja nykyaikaista viemärijärjestelmää.

Kompostikäymälä on wc-järjestelmä, jossa jäte hajoaa ja muuttuu valmiiksi kompostiksi.

Polttokäymälät polttavat jätteet tuhkaksi sähköllä tai nestekaasulla. Ainoa jäännös on puhdas tuhka.

Pakastava käymälä jäädyttää kompostiin käytetyn pussin sisällön.

Separett 9010 Villa 12 V. Sähkötön erotteleva kuivakäymälä.
Kompostoiva ulkokäymälä mökille

Ulosasennettavat kompostikäymälät

Kompostikäymälä ulos asennettuna on oiva vaihtoehto silloin, kun käymälälle on vaikea löytää tilaa sisältä. Joskus ulkokäymälä halutaan vaihtoehtoiseksi käymälämuodoksi tai sillä korvataan saniteettiratkaisu esim. remontin ajaksi!

Nykyaikainen kompostikäymälä ulkokäyttöön on miellyttävän siisti, helppohoitoinen ja hajuton lannoitetehdas, josta saat ravinteikasta, muhevaa mustaa multaa hyötypuutarhaan sekä koristekasveille!

Muistathan jatkokompostoinnin puutarhakompostorissa: käymäläperäinen aines vaatii jatkokompostoitumisen, n. puoli vuotta koristekasveille ja vuoden  hyötykasveille käytettäessä!

UlkoHuussi, PuuCee, Pikkula, Käyskä, Pihakäymälä – nykyaikainen kompostoiva ulkokäymälä on hajuton ja hygieeninen lannoitetehdas!