BioBox XL Biologinen harmaavesisuodatuspaketti

1 795,00 

BioBox XL:n ja XL+:n puhdistusyksikkö riittää loma-asunnon käyttötarpeisiin. Tuntikapasiteetti (75 l- 125 l/ h) on riittävä hyvin varusteltuun loma-asuntoon.

Biologiseen mikrobitoimintaan perustuva puhdistus tapahtuu suodatinelementeissä. Niiden avulla biosuodatus (biofilmi) prosessi on tehostettuna pienessä tilassa. Elementeissä olevat mikrobit poistavat jätevedestä orgaanista ainesta, epäpuhtauksia ja ravinteita. Hoito on helppo suorittaa itse. suodatinelementit nostetaan ylös ja ne puhdistetaan harjaamalla tai pesemällä. BioBox XL toimii hyvin kohteissa joissa on kuormitusvaihteluita, tehostettu suodatin reagoi nopeasti kuormituksen muutokseen.

Moduulirakenteinen järjestelmä
Nelivaiheinen puhdistusprosessi:
1) 40 l saostuskäsittely – esikäsittelynä
2) rasvaträppi – esikäsittelynä
3) mikrobiologinen puhdistus – pinta-ala 12 -16 m2
4) jälkiselkeytys 10 l

BioBox XL:n ja XL+:n puhdistusyksikkö riittää loma-asunnon käyttötarpeisiin. Tuntikapasiteetti (75 l- 125 l/ h) on riittävä hyvin varusteltuun loma-asuntoon. Kiinteistössä on vesijohto sisällä ja lämminvesivaraaja käytössä; vettä käytetään tiskialtaassa, suihkussa, astianpesukoneessa, käyttäjiä enimmillään 5 hlöä. Vuorokausi kapasiteetti (600 l -750 l / 24 h) riittää hyvin jopa normaalin pientalon tarpeisiin. BioBox XL:n nelivaiheinen puhdistusprosession tehokas, sitä on helppo hoitaa ja puhdistettu vesi johdetaan luontoon, esim. kivipesään tai avo-ojaan

BioBox XL:n kapasiteetti on 600 l/ vrk:ssa. Se on tarkoitettu pesuvesille, tiskivesille (myös pienet konepesumäärät), suihkulle vesimäärä enintään tunnissa 75 l/h.

Mitat: 800x750x720mm

Esite PDF

Hinta sisältää toimituskulut!