Geo Trap huussisuodatin

199,00 

GeoTrap Huussisuodatin on tarkoitettu kompostikäymälöiden ylijäämänesteen käsittelyyn.  Suodattimessa käytetään GeoTrap Haju- ja ravinnesiepparimassaa, joka sitoo itseensä suotonesteen ravinteet tehokkaasti.  GeoTrap Huussisuodatin helpottaa kuivakäymälän hoitoa, kun suotonesteitä ei tarvitse erikseen keräillä ja käsitellä.

GeoTrap Huussisuodatin on tarkoitettu kuivakäymälöiden suotenesteiden puhdistukseen. GeoTrap Huussisuodatin on siis suotoneste suodatin, jonka toiminta perustuu GeoTrap Haju- ja ravinnesiepparimassaan, joka kerää itseensä ravinteet suotonesteestä. Puhdistetun suotonesteen voi ohjata maastoon. GeoTrap Huussisuodatin on erinomainen lisävaruste kaikkiin kompostoiviin kuivakäymälöihin.

  • luonnollinen tapa palauttaa ravinteet kiertoon
  • eroon kanisterikeräilystä
  • helppo asentaa ja huoltaa

 

Huomoi, että GeoTrap Huussisuodatin ei sovellu erottelevien kuivakäymälöiden virtsan käsittelyyn vaan on nimenomaan suotoneste suodatin. Käytettäessä Huussisuodatinta, pitää huolehtia, että purkuletku ei johda vesistöön (ei lampeen, ohjaan, ei kaivoon tms.), vaan maastoon ja mielellään esimerkiksi isojen kasvien tai puiden juurelle.

TOIMITUSSISÄLTÖ
suodatusastia ja kansi, korkeus 45 cm, Ø 40 cm
suotonesteen ulostuloletku Ø 32 mm, pituus 1,5 m
suodatusmassa, GeoTrap Haju- ja ravinnesieppari 5 kg pussi
ASENNUS
Huussisuodatin voidaan liittää minkä tahansa, ei-virtsan erottelevan, kompostoivan käymälän yhteyteen. Kompostisäiliöstä tuleva ylimääräisen nesteen ulostuloletku yhdistetään GeoTrap suodattimeen niin, että neste pääsee valumaan suodattimeen vapaasti. Jos hankit suodatinta käytössä olevaan käymälään, tarkista sen nesteletkun halkaisija. Meiltä saat tarvittaessa letkua suodattimen liittämiseen, jos sitä ei ole valmiina. Ulostuloletku on mukana paketissa.

Halutessasi voit kaivaa suodattimelle kuopan, mutta sen voi jättää myös kokonaan maan päälle.

HUOLTO
Perhekäytössä mökillä GeoTrap massa vaihdetaan kerran vuodessa. Julkisissa kohteissa huolto on tehtävä 1-3 krt vuodessa käytöstä riippuen. Käytetty massa voidaan laitaa kompostiin, jossa se parantaa kompostin rakennetta ja ravinnepitoisuutta. Massan voi myös käyttää suoraan lannoitteena koristekasveille.

Hinta sisältää toimituskulut!