Kekkilä huussikäymälä, kompostoiva ulkokäymälä

598,00 

Kekkilä Kompostoiva Huussikäymälä 230 L on hyvä valinta kesämökille. Kapasiteetti riittää nelihenkisen perheen käytössä kesäkaudeksi.

Kompostoiva huussikäymälä 230 L on uudenlainen helppokäyttöinen kuivikekäymälä: vapaasti asettuva runkokansi, paksu lämpöeristys ja suuri tyhjennysluukku tekevät siitä erinomaisen valinnan ulkohuusseihin. Myönnämme tuotteelle 25 vuoden runkotakuun.

  • Istuin ja runkokansi ovat lämmintä ja kestävää erikoissolumuovia
  • Suuri tyhjennysluukku tekee tyhjentämisestä vaivatonta
  • Pyöreä muoto ja vapaasti asettuva runkokansi mahdollistaa tyhjennysluukun myös sivulle

Kompostoivan huussikäymälän paksusti eristetty runko on muodoltaan pyöreä, joten tyhjennysluukun voi suunnata haluamalleen kohdalle. Kansi ja istuin ovat lämmintä ja kestävää EPP-solumuovia. Kompostoiva huussikäymälä ei vaadi toimiakseen sähköä tai vettä. Valmistettu Suomessa.

Materiaali: muovi ja polystyreeni
Väri: tummanharmaa
Tuotteen mitat: l 710 x k 1090 x s 710 mm
Paino: 16 kg
Toimitussisältö: runko, lämpökansi ja lämpöistuin, tyhennysluukku, salvat (2 kpl), suotonestesiivilä, suotonesteyhde, -letku ja -säiliö, ilmastointiputken hattu.

Kuivikekäymälän ilmastointiputkipaketti, 75 mm kuuluu pakettiin.

Kekkilä Kuivikekäymälän ilmastointiputkipaketti  75 mm sisältää kaikki tarvikkeet Kekkilä kuivikekäymälöiden toimivaan ilmanvaihtoon. Se on yhteensopiva kaikkien Kekkilä-kuivikekäymälämallien kanssa.

Lämpöeristetty kompostoiva käymälä ei vaadi toimiakseen sähköä eikä vettä. Kekkilä Kompostoiva Huussikäymälän kapasiteetti riittää nelihenkisen perheen käytössä kesäkaudeksi.

Katso asentamisesta lisää

Käyttöohjeet tästä

Toimitus sisältää 2 pussia kuiviketta.

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Hinta sisältää toimituskulut!