Sauna-Seppo

549,00 

Sauna-Seppo on kantovesien kestosuosikki

Pipelifen helppokäyttöisimmät tuotteet ovat vähäisille vesimäärille tarkoitetut kantovesituotteet. Vähäisillä vesimäärillä tarkoitetaan yleensä kohteita, joissa veden kulutus on vähäistä ja vesi lämmitetään mulla kuin lämminvesivaraajalla. Vähäisten vesimäärien kohteita ovat esimerkiksi kantoveden tai kylmävesijohdon varassa olevat saunamökit, siirtolapuutarha mökit ja mummonmökit.

Sauna-Seppo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen, painovoimaiseen suodatustekniikkaan perustuva suodatin vähäisten pesu- ja tiskivesien puhdistamiseen. Sauna-Seppo puhdistaa fosforin vedestä 95 prosenttisesti. Puhdistimen käsittelykapasiteetti on teoreettisesti 500 litraa vuorokaudessa. Sauna-Seppo on hintaluokassaan ainoa desinfioiva puhdistin, joka poistaa jätevedestä fosforin lisäksi bakteereita.

Sauna-Sepon asentaminen on helppoa ja onnistuu ilman ulkopuolista apua selkeiden ohjeiden avulla. Sauna-Sepon voi asentaa maan pinnalle tai maan alle, rakennusten seinustoille tai kellariin. Oikein asennettuna järjestelmä on varmatoiminen ja pitkäikäinen. Maastoon sulautuva Sauna-Seppo on tyylitietoisen valinta jäteveden puhdistukseen.

Sauna-Seppo huolletaan syksyisin tyhjentämällä se ennen pakkaskauden alkua. Sisäsäiliö on helppo poistaa tyhjennystä ja puhdistusta varten. Käytetyn fosforinpoistomassan voi käyttää lannoitteena sellaisenaan esimerkiksi kukkapenkissä tai kompostoida puutarhajätteen kanssa. Tulo-osaan kertyneet rasvat ja kiintoaineet voi myös kompostoida.

Sauna-Seppoon voit tilata lisävarusteena puurimoituksen, jonka avulla Sauna-Seppo maastoutuu tyylikkäästi ympäristöönsä. Maalaa puurimoitus mökkiin sopivaksi tai käytä luovuuttasi.

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Hinta sisältää toimituskulut!