Kompostikäymälät

Millainen on nykyaikainen kompostikäymälä?

Kompostoiva käymälä tai kompostikäymälä on kuivakäymälä, jossa käymälätuotokset eli jätteet kompostoituvat joko erillisessä säiliössä tai itse käymälälaitteessa.

Kompostoitumisen edellytys on riittävä ilmanvaihto sekä sopiva kosteus. Kuiviketta tai kariketta käytetään nesteen kuivattamiseen. Hyvä kompostoiva käymälä on hajuton ja se tuottaa multaa.

Kompostikäymälä ulos asennettuna on oiva vaihtoehto silloin, kun käymälälle on vaikea löytää tilaa sisältä. Joskus ulkokäymälä halutaan vaihtoehtoiseksi käymälämuodoksi, tai sillä korvataan saniteettiratkaisu esim. remontin ajaksi!

UlkoHuussi, PuuCee, Pikkula, Käyskä, Pihakäymälä – mitä nimitystä kukin haluaa käyttää ulkokäymälästä.

Moderni kompostoiva ulkokäymälä ei kuitenkaan ole enää vanha haiseva huussi pihan perällä. Nykyaikainen kompostikäymälä ulkokäyttöön on miellyttävän siisti, helppohoitoinen ja hajuton lannoitetehdas, josta saat ravinteikasta, muhevaa mustaa multaa hyötypuutarhaan sekä koristekasveille!

Muistathan jatkokompostoinnin puutarhakompostorissa

Käymäläperäinen aines vaatii jatkokompostoitumisen, n. 1/2 vuotta koristekasveille, 1 vuosi hyötykasveille käytettäessä!

Vuosien varrella ulkohuussit ovat kehittyneet runsaasti, valikoimastamme löydät loistavia vaihtoehtoja kesämökille tyylistä tinkimättä!

Tutustu kompostoiviin ulkokäymälävaihtoehtoihimme ja tilaa omasi kätevästi suoraan netistä tai ole meihin yhteydessä ja kysy lisää!

Kompostikäymälä sisälle nostaa mökkeilyn uudelle tasolle! Ei enää yöllisiä retkiä läpi pimeän mökkipihan! Tuoksuttomat, siistit ja mökkeilyn arkea ihan uudelle tasolle nostavat sisätiloihin sopivat kompostikäymälät.

Valittavanasi on useita vaihtoehtoja vesikäyttöisiä posliini-istuimia mukailevista rouheampiin malleihin.

Sisätiloihin sopivat kompostikäymälät peruslämpöisiin sekä vaihtelevien lämpöolosuhteiden kohteisiin

Valikoimistamme löydät useita malleja sisätiloihin soveltuvia, kompostoivia kuivakäymälämalleja sisustuksellisissa malleissa. Helposti siisteinä pidettävät, hygieeniset ja helposti huollettavat kompostikäymälät sisälle mökkiin meiltä. Valikoimistamme löydät myös varaosat- ja lisätarvikkeet kaikkiin myymiimme käymälämalleihin.

Osa malleista toimii ns. kahdessa kerroksessa, jolloin käymälälaite asennetaan esimerkiksi ”lattian läpi”. Vapaasti lattialle asennettavia malleja löydät useassa eri koossa!

Kompostikäymälä sisälle – ulos huolet ja murheet pimeistä pikkulareissuista!

ulkohuussi mökille Kekkilä

Lisää
luettavaa