Ejektorisäiliö 50 l, sis. 10 m letku

179,50 

Virtsa sisältää suurimman osan elimistöstä poistuvista ravinteista. Ejektorisäiliöllä ravinteet ruiskutetaan helposti nurmelle ja pensaille.

Separett Ejektorisäiliöllä sekoitetaan virtsaa kasteluveteen oikeassa suhteessa: 8 osaa vettä ja 1 osa virtsaa. Tässä suhteessa virtsan ravinteet ovat muodossa, jossa kasvit voivat hyödyntää ne vahingoittumatta. Koska virtsa sisältää suurimman osan elimistöstä poistuvista ravinteista, on se laimennettuna erittäin hyvä lannoite ruiskutettavaksi esimerkiksi viljelmille, nurmikolle ja pensaille.

Ejektorisäiliön 50 litran tilavuus riittää vapaa-ajan asunnolla, mikäli seos ruiskutetaan 2-3 viikon välein. Säiliössä oleva koho ilmaisee, kun säiliö on täynnä. Kun ejektorisäiliö täyttyy, liitetään se tavalliseen puutarhaletkuun, jonka avulla vettä sekoittuu virtsaan säiliön sisällä. Näin muodostuu valmista lannoitetta, joka on helppoa ja yksinkertaista suihkuttaa ejektorisäiliön 10 metriä pitkän letkun avulla suurellekin alueelle.

Separett Ejektorisäiliö on helppo koota ja siinä ei ole mitään liikkuvia osia. Jotta tuote toimisi oikein, on vedenpaineen oltava vähintään 2,5 bar (250 kPa). Mikäli paine on suurempi, voi seosta suihkuttaa korkeammalle tankin korkeudesta katsottuna.

Näin tuote toimii

Tyhjennyksen ollessa ajankohtaista, kytketään Ejektorisäiliö tavalliseen puutarhaletkuun 1/2” pikaliitännällä. Säiliön mukana toimitettu 3/4”-poistoletku avataan auki ja suoristetaaan. Vesihana avataan ja vesi kulkee 1/2”-letkua pitkin ejektoriosaan, joka puolestaan imee imuputkea pitkin virtsaa säiliöstä ja syöttää seoksen 3/4”-poistoletkuun. Veden paineesta huolimatta (min. 2,5 bar) tulee seoksesta aina oikea noin 1:8. Kun säiliö on tyhjä, kuuluu sieltä hörppivä ääni.

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Hinta sisältää toimituskulut!