Erotteleva kuivakäymälä Separett Tiny virtsasäiliöllä – UUTUUS-

975,00 

– Jätesäiliön peittävä näkösuoja – Virtsan erotteleva – 12 V tai 230 V käyttö – Pieniin tiloihin –

  • Pieniin tiloihin sopiva käymäläTiny on Separettin viimeisin tulokas erottelevien käymälöiden perheeseen. Pienempi ja näppärämpi muotoilu yhdistettynä vuosikymmenien kehitystyöhön on tehnyt Tinysta modernin erottelevan käymälän, joka on erityisen hyvin soveltuva pieniin ja ahtaisiin tiloihin.Suljettu systeemiKäymälässä on säiliöt sekä kiinteälle että nestemäiselle jätteelle, minkä ansiosta käymälästä tulee vain ilmaa ulos 50mm putkea pitkin. Kahden henkilön päivittäisessä käytössä tulee kiinteän jätteen säiliö tyhjentää noin kerran kahdessa viikossa ja virtsasäiliö noin 2-3 kertaa viikossa. Virtsasäiliö on varustettu sensorilla ja tasoilmaisin käymälän päällä palaa punaisena, kun on aika tyhjentää virtsasäiliö.Hygieeninen ja hajutonSeparett Tiny on hyvin varmatoiminen ja helppo asentaa. Tuuletin puhaltaa ulos muodostuvat vähäiset hajut. Tiny vaikuttaa myös parantavasti sisäilman laatuun pitämällä ilman liikkeessä jatkuvasti. Tuuletin on tehokas, mutta hiljainen ja toimii parhaiten ollessaan päällä jatkuvasti.NäkösuojaNäkösuoja peittää säiliössä olevat kiinteät jätteet ja poistuu tieltä istuttaessa käymälälle käyttöä varten. Näkösuojan ansiosta et näe kiinteää jätettä ennen kuin on aika tyhjentää säiliö.
  • Vinkkejä ja ohjeita

    Käyttäjän tulee aina istua asioidessaan. WC-paperi heitetään kuivan jätteen sekaan.Virtsamaljan voi huuhdella käytön jälkeen. Huomaa kuitenkin, että virtsamaljan huuhtelu täyttää säiliön nopeammin.Kiinteän jätteen tyhjennysKiinteä jäte kerätään jäteastiaan, jossa on kompostoituva biosäkki. Kiinteä jäte tyhjennetään päivittäisessä käytössä 2 hengen kotitaloudessa noin kerran kahdessa viikossa. Säiliö tyhjennetään avaamalla käymälän yläosa. Varmista, että yläosa lukittuu auki-asentoon, ennen kuin päästät siitä irti. Seuraa sitten seuraavia vaiheita:1. Aseta mukana toimitettu kansi säiliöön.2. Nosta säiliötä keltaisesta kahvasta ja vedä säiliö ylös käymälästä.3. Kanna säiliö tyhjennyspaikkaan.Kiinteä jäte voidaan käsitellä esimerkiksi jollakin seuraavista tavoista:Vaihtoehto 1: Kompostoidaan umpipohjaisessa käymäläjätekompostorissaVaihtoehto 2: Vanhetetaan käymäläjätettä vähintään 12 kuukauden ajan noudattamalla seuraavia vaiheita:A) Aseta se ulos sopivaan paikkaan tiivispohjaisessa säiliössä.B) Lisää säiliöön multaa (n. 2 cm). Varmista, että säiliö on ilmastoitu niin, että ilmaa pääsee sen sisään.C) Anna säiliön seistä 12 kuukautta. Maaperän bakteerit hajottavat ulosteessa olevat haitalliset organismit. Tällä tavoin jätteestä tulee vaaratonta.D) Varastointiajan jälkeen sisältö voidaan lisätä lämpökompostoriin, puutarhakompostoriin tai haudata yhdessä kompostoituvan biosäkin kanssa.Vaihtoehto 3: Poltetaan hyväksytyssä polttouunissa (tarkasta paikalliset määräykset jätteen polttoa koskien). HUOM! Ei sallittu Suomessa tämänhetkisten säännösten mukaisesti.

  • Näin tuote toimii

    Erotteleva kuivakäymälä Tiny erottelee virtsan ja kiinteät jätteet toisistaan ja se on varustettu tuulettimella, joka poistaa kosteutta ja ilmaa, mikä tekee käymälätilasta hajuttoman. Tällä pienikokoisella mallilla on sekä kiinteän jätteen että virtsan säiliöt sisällä. Kiinteä jäte päätyy maissitärkkelyksestä valmistettuun kompostoitavaan biopussiin, joka voidaan kompostoida sisältöineen. Virtsa kerätään sisäiseen virtsasäiliöön, joka tyhjennetään tarpeen vaatiessa. Jos käymälää käyttää pysyvässä asunnossa 2 henkilöä, kiinteän jätteen säiliö on tyhjennettävä kerran viikossa ja virtsasäiliö 2–3 kertaa viikossa. Virtsasäiliö on varustettu anturilla, joka sytyttää punaisen valon Separett-logoon, kun säiliö vaatii tyhjennystä.

  •  

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Hinta sisältää toimituskulut!