Erotteleva kuivakäymälä Separett Tiny

895,00 

– Jätesäiliön peittävä näkösuoja – Virtsan erotteleva – 12 V tai 230 V käyttö – Pieniin tiloihin –

 • Tiny on Separettin viimeisin tulokas erottelevien käymälöiden osalta. Pienempi ja näppärämpi muotoilu yhdistettynä vuosikymmenien kehitystyöhön on tehnyt Tinysta modernin erottelevan käymälän, joka on erityisen hyvin soveltuva pieniin ja ahtaisiin tiloihin. Tämä versio on varustettu virtsanpoistolla, kuten suosittu Separett Villa.
 • Käymälä pienempiin tiloihinTiny on viimeisin lisäys virtsan erottelevien käymälöiden valikoimaamme. Pienempi koko ja useiden vuosikymmenien kehitystyö ovat johtaneet moderniin käymälään, joka soveltuu erityisen hyvin tiloihin, joissa tilaa on rajoitetusti.Suuri kapasiteetti

  Virtsan erottelun ansiosta sekä haju että käsiteltävän jätteen määrä vähenevät. Käymälästä tulee ilmaa 50 mm putkesta, joka vedetään ulos käymälätilasta, ja virtsa johdetaan käymälän takana olevasta 32 mm putkesta. Kiinteä jäte tyhjennetään päivittäisessä käytössä 2 hengen kotitaloudessa noin kerran kahdessa viikossa. Virtsa johdetaan esimerkiksi ulkoiseen säiliöön, joka tyhjennetään tarvittaessa.

  Hygieeninen ja hajuton

  Separett Tinylla on korkea käyttövarmuus ja se on helppo asentaa. Puhallin tuulettaa ulos virtsan erottelusta huolimatta muodostuneen pienen hajun ja myötävaikuttaa myös parempaan sisäilmaan pitämällä tilassa olevan ilman jatkuvasti liikkeessä. Puhallin on tehokas sekä hiljainen, ja se toimii parhaiten jatkuvassa käytössä.

  Näkösuoja

  Näkösuoja piilottaa kuivan jätteen käymäläsäiliössä ja se siirtyy sivuun, kun käyttäjä istuutuu käymälälle. Tämä tarkoittaa, että jätettä ei koskaan näy, paitsi kun on aika tyhjentää säiliö.

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Hinta sisältää toimituskulut!