Käsienpesu automaatti Andy Handy

39,00 

Andyhandy on annostelija, jonka voit asentaa kannellisen astian pohjaan ja saat helppokäyttöisen käsipesulaitteen. Se on kestävää laatua ja toimii vuodesta toiseen.

Andyhandy on käsinepesuun tarkoitettu nerokas annostelija, jonka voit asentaa kannellisen astian pohjaan ja saat helppokäyttöisen käsipesulaitteen. Se on kestävää laatua ja toimii vuodesta toiseen. Muista pieni reikä kanteen, jotta ilma kulkee ja vesi vapautuu.

Napauta kämmenelläsi annostelijan keskitappia ylös, niin saat kourallisen vettä. Veden tulo loppuu hetken päästä itsestään.

ANDYHANDY -annostelijan nerokkaasta rakenteesta johtuen KÄSIPESULAITE on vesipihi, mutta silti tehokas. Ei sähköä, vain kädenselällä tapin noston ja vettä tulee riittävästi käsien huuhteluun.

Sopii mainiosti myös puutarhassa, samalla kastuvat kukatkin!

Poraa vesiastiaan Ø 14 mm reikä. Jos kansi on tiivis, poraa siihen pieni Ø 1-2 mm ilmareikä. Avaa AndyHandyn osat kiertämällä ne varovasti erilleen vastapäivään. Kumisia tiivisterenkaita on kaksi kappaletta.Toinen kumirengas tulee vesiastian sisäpuolelle ja toinen ulkopuolelle. Annostelijan keskitappi pidetään ala-asennossa asennuksen ajan. Älä kiristä liikaa ettei ANDYHANDYn kierteet vahingoitu.

Hinta sisältää toimituskulut!