Kompostoiva Kuivikekäymälä malli 100 sis putkipaketin

545,00 

Kompostoiva kuivikekäymälä 100 l on helppokäyttöinen tyylikäs kompostoiva käymälä niin ulkohuussiin kuin lämpimään tilaan vapaa-ajan asunnolle. Viimeistelty ulkokuori kätkee sisäänsä kolme sisäsäiliötä, joiden patentoitu kierrätysmekanismi pidentää tyhjennysväliä ja helpottaa hoitoa, sillä jäte tyhjennetään esikompostoituneena.

Kompostoiva kuivikekäymälä ei vaadi toimiakseen sähköä tai vettä. Tilavuus riittää nelihenkisen perheen vapaa-ajan käyttöön noin 60 käyttöpäiväksi.

Tuotteen tiedot:

  • Leveys 800 mm
  • Korkeus 460 mm
  • Syvyys 800 mm
  • Materiaali kuituvahvistettu PP
  • Väri tummanharmaa. Kannen materiaalina käytetty kierrätetty puukuitu tekee pinnasta elävän.

Valmistettu Suomessa

Suotonesteletku ( ø 1/2”) ja -yhdet kuuluvat toimitukseen sekä suotonestettä varten kanisteri.

Kompostoiva kuivikekäymälä 100 L on tyylikäs valinta niin ulkohuussiin kuin lämpimään tilaan vapaa-ajan asunnolle. Viimeistelty ulkokuori kätkee kolme sisäsäiliötä, joiden patentoitu kierrätysmekanismi pidentää tyhjennysväliä ja helpottaa hoitoa, sillä jäte tyhjennetään esikompostoituneena.

Kompostoiva kuivikekäymälä asennetaan suoraan lattiapinnalle, tuotteessa on paikka tuuletusputkelle. Kompostoiva kuivikekäymälä ei vaadi toimiakseen sähköä tai vettä. Tilavuus riittää nelihenkisen perheen vapaa-ajan käyttöön noin 60 käyttöpäiväksi.

Huom

Hintaamme sisältyy tarvikepaketti: 3×1 m putkea, läpivientitiivisteen ja katolle putken päähän sadehatun, lämpöistuimen sekä säkin kompostikuiviketta.

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Hinta sisältää toimituskulut!