MullToa 65ai (EI SAATAVANA TOISTAISEKSI)

0,00 

Varasto loppu

Kompostoi jätteen paikan päällä itse laitteessa luonnonmukaisesti

MullToa käymälä on tyylikäs, helppohoitoinen ja ylellinen kompostoiva käymälä, joka sopii erinomaisesti mökkikäyttöön. Se ei tarvitse jätevesiliittymää, mikä helpottaa merkittävästi myös mökin jätevesien käsittelyä.
MullToa on ekologinen, sillä siinä ei käytetä mitään kemikaaleja eikä vettä. Jätteiden käsittely tapahtuu luonnonmukaisesti kompostoimalla paikan päällä, itse laitteessa luonnonmukaisen hajottamisprosessin kautta.

  • MullToa 65ai-käymälä säätää AI-tekniikan avulla toiminnan käyttäjämäärän mukaan – fiksusti ja automaattisesti.
  • Joutsenmerkki -tuote

MullToa 65ai toiminta perustuu uuteen ai (autointelligence) tekniikkaan, joka tunnistaa kuinka paljon käymälää käytetään. Tämän avulla laite säätää lämmitystehoa tehokkaan haihduttamisen ja toimivan kompostoinnin varmistamiseksi. Lämpötilaa ei tarvitse itse säätää käyttäjämäärän perusteella. Uutta ai-mallia ei myöskään tarvitse edes ”huuhdella”.

MullToa käymälässä ei tarvitse odottaa edellisen käyttäjän jälkeen pitkään, vaan seuraava voi käydä tarpeillaan heti edellisen jälkeen.Käymälässä on suuri kapasiteetti ja se on miellyttävä käyttää. Käyttö on helppoa, jopa käymälän ”vetäminen” tapahtuu itsestään. Laite kompostoi jätteen ja paperit paikan päällä.

Tyhjennys tapahtuu hygieenisesti laitteen alaluukun kautta vedettävän multalaatikon kautta.

Istuin on tyylikäs ja siinä on näkösuojat kompostiin käytettäessä istuinta joko istuallaan tai seisten, jolloin komposti ei ole suoraan näkyvillä.

Tekniset tiedot:

  • Kapasiteetti: 4-6 henkilöä vapaa-ajan käytössä, 4 henkilöä päivittäisessä käytössä.
  • Maksimiteho: 355 W.
  • Mitat: Korkeus 66 x Leveys 65 x Syvyys 81 cm
  • Tarvittava lattia-ala: 65 x 135 cm.
  • Istumiskorkeus: 51 cm

Asennuspakkaus mukana toimituksessa: Pakkaus sisältää tuuletusputkia 4 kpl, ulkoasennusputken, eristeitä 2 kpl, supistusmuhvin, läpivientisuojan sekä hyönteisverkon. Jos asennuksesi kulkee seinän läpi, käytä seinänläpivientiasennussarjaa (lisävaruste).

Meiltä tilattuna saat mukaan lisäksi 2 säkkiä MullToa Erikoismmultaa .

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

Varasto loppu

Hinta sisältää toimituskulut!