Raita PA MULTI BioChem Biologis-kemiallinen panospuhdistamo (Pyydä tarjous)

PA puhdistus on erittäin tehokas. Pienpuhdistukseen kehittämämme Raita Multi prosessi toimii hyvin pienessä tilassa. Kilpailevat menetelmät kuten Biosuodatin, maaperäsuodatus/ imeytys, kaksoisviemäröinti tarvitsevat 3-10 kertaan enemmän pinta-alaa.

Pitkäikäinen ei tarvitse kaivaa ylös ja uusia 10 vuoden jälkeen  – vaihdettavat komponentit. Kokemusta Raita puhdistamoilla on 1960 luvulta lähtien. Kilpailevat menetelmät kuten biosuodatin, maaperäsuodatus/ imeytys uusitaan 10-30 vuoden välein.

RAITA Multi prosessi reagoi nopeasti vaihtelevaan kuormitukseen.

PA mallistossa on saneerausmalli vanhat järjestelmän saneeraukseen. Vanhat sakokaivot voidaan hyödyntää. Myös suurempia yhteispuhdistamomalleja (PA XL) useammille kiinteistöille.

PA mallistossa on useita vaihtoehtoja lietteenkäsittelytavaksi. – Liete voidaan kerätä tyhjennettäväksi kunnalliseen puhdistamoon käsiteltäväksi. Lietesäiliömallistossa on useita kokoja, jolloin tyhjennysväli räätälöidään järkeväksi. – Liete voidaan myös kuivata ja kompostoida, jolloin tyhjennyskustannusta ei aiheudu ollenkaan.

 

KYSY TARJOUSTAMME

Myös muiden valmistajien järjestelmiä ja tarvikkeita.

Jätevesijärjestelmän valinta ja asennus tarvitsee ammattilaisen tekemän suunnitelman.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Hinta sisältää toimituskulut!