MullToa 25a (EI SAATAVANA TOISTAISEKSI)

0,00 

Varasto loppu

Kompostoi jätteen paikan päällä itse laitteessa luonnonmukaisesti

MullToa25a kompostoiva käymälä sisätiloihin on tyylikäs, helppohoitoinen ja ylellinen kompostoiva käymälä. Se ei tarvitse jätevesiliittymää, mikä helpottaa merkittävästi myös mökin jätevesien käsittelyä.
MullToa on ekologinen, sillä siinä ei käytetä mitään kemikaaleja eikä vettä. Jätteiden käsittely tapahtuu luonnonmukaisesti kompostoimalla paikan päällä, itse laitteessa luonnonmukaisen hajottamisprosessin kautta.

MullToa 25e käyttö on helppoa automaattisen huuhtelun (sähköinen kompostin sekoitus) ansiosta. Toiminto parantaa toimivuutta erityisesti vieraiden ja lasten käyttäessä käymälää.

MullToan mallissa 25e säädetään kompostin lämpötilaa käytön mukaan. Mallit soveltuvat erinomaisesti vapaa-ajan asuntoihin, joissa käyttäjämäärä on vähän pienempi. Luonnollisesti 25e hoitaa hommansa samalla tyylikkyydellä kuin isommat mallit.

  • Kapasiteetti: 1-3 henkilöä vapaa-ajankäytössä
  • Maksimiteho: 355 W
  • Mitat: Korkeus 65 x Leveys 55 x Syvyys 71 cm
  • Tarvittava lattia-ala: 55 x 110 cm
  • Istumiskorkeus: 51 cm

 

  • Kompostoi jätteen paikan päällä itse laitteessa luonnonmukaisesti
  • Ei vaadi vesi- eikä viemäriliittymää
  • Ekologinen ja siisti kuivakäymälä
  • Pehmeästi laskeutuva kansi.
  • Massan sekoitus ja nesteenhaihdutus tapahtuu sähköisesti

MullToa 25a käyttö on helppoa automaattisen huuhtelun (sähköinen kompostin sekoitus) ansiosta. Toiminto parantaa toimivuutta erityisesti vieraiden ja lasten käyttäessä käymälää.

Istuin on tyylikäs ja siinä on näkösuojat kompostiin, jolloin komposti ei ole suoraan näkyvillä. Uudistetussa MullToa25a -mallissa näkösuojat siirtyvät siivuun, kun istuinrenkaan päälle istutaan tai seisaaltaan käytettäessä, kun istuinrengas nostetaan ylös.

MullToan mallissa 25a säädetään kompostin lämpötilaa käytön mukaan. Mallit soveltuvat erinomaisesti vapaa-ajan asuntoihin, joissa käyttäjämäärä on vähän pienempi. Luonnollisesti 25a hoitaa hommansa samalla tyylikkyydellä kuin isommat mallit.

Asennuspakkaus mukana toimituksessa: Pakkaus sisältää tuuletusputkia 4 kpl, ulkoasennusputken, eristeitä 2 kpl, supistusmuhvin, kattoläpivientisuojan sekä hyönteisverkon.

Jos asennuksesi kulkee seinän läpi, käytä seinänläpivientiasennussarjaa (lisävaruste).

Meiltä tilattuna saat mukaan lisäksi 2 säkkiä MullToa Erikoismultaa .

HUOM! Hinta sisältää toimituskulut

 

Varasto loppu

Hinta sisältää toimituskulut!