Kauppa

Näytetään tulokset 1–24 / 103

Kauppa

Kategoriat

Kuivakäymälävalikoimamme sekä kompostorit jokaiseen ympäristöön ja tarpeeseen! Dt-Keskuksen laajasta valikoimasta löydät niin kompostoivat-, tuhkaavat-, kuin pakastavat kuivakäymälät sekä helposti liikuteltavat, kevyet kannelliset astiat mm. yöastiakäyttöön.


Kompostorit ja kuivikkeet Dt-keskus.fi

Kompostorit ja kuivikkeet

Kompostoimalla säästät luontoa ympärilläsi ja saat ilmaiset ravinteikkaat mullat. Hieman se vaatii töitä, mutta myös koukuttaa. Kun mehevä mullan tuoksu tulee vastaan kompostorin kantta avatessa, niin tietää onnistuneensa.

Kompostorit jaetaan karkeasti kahteen ryhmään – eristettyihin lämpökompostoreihin ja eristämättömiin kompostoreihin. Lämpökompostoreissa on eristekerros, joka pitää kompostoitumisessa syntyvän lämmön kompostorin sisällä ja näin edesauttaa jätteiden hajoamista ja muuttumista mullaksi nopeammin kuin eristämättömässä kompostorissa.

Käymäläjätteitä voidaan kompostoida kummassakin mallissa. Ruokajätteille parempi on lämpöeristetty kompostori.


Kuivakäymälät netistä dt-keskus.fi

Kuivakäymälät

Kuivakäymälä on vedetön tai vähän vettä käyttävä käymälä. Syntyvä tuotos (jäte) on tällöin niin vähän nestettä sisältävää, että tuotos on helposti hallittavissa esim. kompostoimalla. Kuivakäymälä voidaan asentaa niin ulkotiloihin kuin lämpimiin sisätiloihinkin. Nykyään kuivakäymälät tarjoavat erinomaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon jätevesien hallintaan haja-asutusalueella.
DT-keskuksesta löydät kaikki kuivakäymälämallit. Lisäksi saat DT-keskuksesta suunnittelun palveluna ja varaosia eri käymälöihin. Myös asennus ja huolto on saatavilla. Niitäkin malleja, joita ei löydy verkkokaupan valikoimista, voi kysellä. Katso hinta ja tilaa netistä tai ota yhteyttä ja pyydä tarjous.


Käymälätarvikkeet ja varaosat

Varaosat ja tarvikkeet

Tarvikkeet ja varaosat kaikkiin myymiimme kuivakäymälämalleihin kuivikkeista lämpöistuimiin, sekä paljon muuta tarpeellista miellyttävään ja hygieeniseen käymälään liittyvää!


Harmaavesijärjestelmä mökille dt-keskus

Jäteveden puhdistus

Ota mökin jätevedet hallintaan!

Vapaa-ajan asunnon, kuten vakinaisen asunnon, jätevesiongelmiin tuo helpotusta kuivakäymällä vesi-WC:n sijaan. Vaihtoehtona vähävetinen alipainekäymälä ja umpisäiliö. Tällöin tarvitsee ratkaista ainoastaan harmaiden pesuvesien käsittely.

Laita mökin jätevedet ruotuun ja tilaa meiltä käymälät! Näin jätevedenpuhdistus helpottuu. Jos kaipaat apua oikean tuotteen valinnassa, olethan meihin yhteydessä!


Vähävetinen alipainekäymälä

Vähävetiset eli
alipainekäymälät

Alipainekäymälä on ratkaisu silloin, kun viettoviemärin rakentaminen ei onnistu. Etäisyys wc-istuimelta säiliölle riippuu mallista, joissakin malleissa etäisyys umpisäiliölle voi jopa 50m. Rantatonteilla järjestelmä mahdollistaa umpisäiliön sijoittamisen sille järkevimpään paikkaan. Tällöin mahdolliset louhintatyöt vältetään eikä säiliötä jouduta asentamaan liian syvälle tai niin että se joutuisi alttiiksi ulkopuoliselle vedelle.

Tuotoksen kuljettaa pois ilmanpaine-ero, joka vallitsee alipaineistetussa käymäläjärjestelmässä. Huuhtelunappia painettaessa avautuu käymälässä oleva venttiili ja ilmanpaine kuljettaa jätteen pois.


Stella Marketing ky Käsienpesuautomaatti Andy Handy muoviämpärillä

Mökkitarvikkeet

Mökkitarvikkeet on pieniä arkea auttavia välineitä ja asioita. Kukapa ei haluaisi kokea hajutonta huussia, toimivaa kompostoria, puhtaita käsiä huussikäynnin jälkeen jne.

Tähän ryhmään voi ehdottaa lisää kaikkea tarpeellista ja mukavaa.

TUOTEKYSELY

Millainen kuivakäymälä sopisi sinun tarpeeseesi?

Kuivakäymälä eli wc ilman vettä.

Kuivakäymälä on käymälä, joka ei kuluta vettä ja joita käytetään pääasiassa alueilla ja taloissa, joissa ei ole juoksevaa vesijohtovettä ja nykyaikaista viemärijärjestelmää.

Kompostikäymälä on wc-järjestelmä, jossa jäte hajoaa ja muuttuu valmiiksi kompostiksi.

Polttokäymälät polttavat jätteet tuhkaksi sähköllä tai nestekaasulla. Ainoa jäännös on puhdas tuhka.

Pakastava käymälä jäädyttää kompostiin käytetyn pussin sisällön.

Separett 9010 Villa 12 V. Sähkötön erotteleva kuivakäymälä.
Kompostoiva ulkokäymälä mökille

Ulosasennettavat kompostikäymälät

Kompostikäymälä ulos asennettuna on oiva vaihtoehto silloin, kun käymälälle on vaikea löytää tilaa sisältä. Joskus ulkokäymälä halutaan vaihtoehtoiseksi käymälämuodoksi tai sillä korvataan saniteettiratkaisu esim. remontin ajaksi!

Nykyaikainen kompostikäymälä ulkokäyttöön on miellyttävän siisti, helppohoitoinen ja hajuton lannoitetehdas, josta saat ravinteikasta, muhevaa mustaa multaa hyötypuutarhaan sekä koristekasveille!

Muistathan jatkokompostoinnin puutarhakompostorissa: käymäläperäinen aines vaatii jatkokompostoitumisen, n. puoli vuotta koristekasveille ja vuoden  hyötykasveille käytettäessä!

UlkoHuussi, PuuCee, Pikkula, Käyskä, Pihakäymälä – nykyaikainen kompostoiva ulkokäymälä on hajuton ja hygieeninen lannoitetehdas!